За посетители

По време на провеждането на СТРОЙКО 2000 Националния дворец на културата е отворен за посетители от 10.00 до 19.00 часа.

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН.

Посетителите ще могат да открият стоки, продукти и услуги, обхващащи целия спектър в строителния бранш с повече от 40 браншови профила. Над 250 български и чуждестранни фирми представят своите най – нови и атрактивни продукти и услуги. Могат да се видят мебели, аксесоари, дограми, окачени фасади, врати, отоплителни, вентилационни, климатични системи и много други. Това е една внушителна експозиция, много атрактивна за специалистите и за публиката.

Повечето от участниците предлагат атрактивни отстъпки по време на СТРОЙКО, което допълнително привлича и улеснява посетителите.

Всичко това, съчетано с прекрасната централна локация прави посещението на СТРОЙКО едно приятно, полезно и зареждащо преживяване.

Местонахождението на Националния дворец на културата се е превърнало в нарицателно за центъра на София. Достъпът до НДК е възможен с всички видове градски транспорт от всички посоки – метро, автобусни, тролейбусни и трамвайни спирки има на метри от всяка страна на парка.  В непосредствена близост до НДК се намират офисите на множество банки, заведения и магазини, а търговският булевард „Витоша“ е най-близката до двореца пътна артерия.

Как да стигнете до НДК с градски транспорт:
Трамвай: 1, 6, 7
Метро: метростанция НДК
Автобуси: 72, 76, 94, 204, 604
Тролей: 1, 2, 5, 9