fbpx

Безплатна 30 минутна интериорна консултация с CASA ART Interior на СТРОЙКО ЕКСПО

 

 

Ако жадувате за артистична, нестандартна и индивидуална домашна атмосфера; aко мечтаете за мебели от висококачествена масивна дървесина, които зареждат дома ви с енергия, вдъхновение, мисъл и красота, то ви каним да потопите в приказния свят на CASA ART на Стройко ЕКСПО 2019!

Тази година разкошният щанд на CASA ART на „Стройко“ ще Ви срещне, както с нови идеи в обзавеждането и цялостните интериорни решения, така и с много любопитни изненади – артистични мебели и аксесоари, които имат склонността да променят аурата на пространствата, в които ги поставите!

 

Очаквайте още:

Безплатна 30 минутна интериорна консултация на място с талантливите и очарователни дами и господа от цветния екип на CASA ART Interior. Заповядайтеини споделете интериорните фантазии, с които ще бъдете щастливи да живеете! Ние с ентусиазъм ще Ви върнем жеста – ще Ви кажем как може да стане това!

Антрето – визиткатанадома! ВлюбенивъвВашето ‘вкъщи’ ощеотвходнатаврата!

Кухненскиятостров – притегателен център за кулинарни вълшебства!

Месецътнаженатас 10% намалениенамебелите ART VINTAGE, BELLA CASA иГЕОМЕТРИЯпродължаванаСтройко!

Абсолютната изненада – новите артистични мебели от масивна дървесина МАНАСТИРСКИ ШЕПОТ и СИЯНИЕ – кръстени на двете нови тематични стаи за хора в неравностойно положение, с които бутиков Артхотел § Ресторант - галерия CASA ART ( шоурум на CASA ART Interior в с. Орешак, до Троянския манастир) ще се разшири тази година! ♥

 

Ще се радваме да Ви посрещнем лично от 20-ти до 24-ти март, всеки ден от 10:00 до 19:00ч. в НДК, за да се вдъхновим взаимно за сътворяването на едно още по-приказно ежедневие!

За контакт и уговаряне на среща с някой от консултантите ни (всички ще бъдат в София по време на изложението) - https://casaart.bg/contact 

Артистичният почерк CASA ART

Интериорите и висококачествените мебели от масивна дървесина на CASA ART притежават взривяващия потенциал да променят фундаментално пространствата и да дефинират по нов начин ежедневието на собствениците си. В стремежа си да създадат един по-красив, пъстър и весел свят, мебелните творци експериментират смело с цветове и контрасти.

… Дърво с рисунък, неподправеност и автентичност; фина игра на материали, цветове и форми върху масивна и изразителна основа….

… Плътност, ухание, богатство на текстура и устойчива структура, вплитаща нежност и топлина. Добавена стойност от цветни и подвижни елементи, уловили дълбочината и духа на дървото, но твърде игриви, за да останат в сянката му….

Създател на автентичното качество с марка CASA ART е дизайнерът и интериорен консултант Биляна Милушева, в творчески тандем с художника Пламен Петров.

Радваме се да Ви посрещнем лично, за да обсъдим всеки един детайл от Вашите мебелни мечти!

С удоволствие работим за създаването на специалната атмосфера, която да почувствате  много близка и лично Ваша!