За изложители

Регистрация за изложители

Полезна информация

СТРОЙКО ЕКСПО се провежда два пъти годишно – пролет и есен, в края на месеците март и октомври. Изложението продължава 5 дни от сряда до неделя.

ПРЕДСТОЯЩИ ИЗЛОЖЕНИЯ
53-то: 21-25 октомври 2020
54-то: 17-21 март 2021
55-то: 20-24 октомври 2021

Изложението предлага експозиционни площи за разполагане на експонатите свободно или на конструкции на участниците, както и готов изграден щанд от модулна изложбена конструкция от тип „ОКТАНОРМ“.

По желание на изложителя могат да се предоставят допълнителни технически услуги и оборудване, включително и художествено оформление и осветяване на щандове.

Всички фирми-участнички са представени в електронния каталог на изложението. Този каталог е на български език и включва логото, името, адреса и кратък списък на дейностите на фирмата. Участието в каталога е включено в цената за участие.

РАБОТНО ВРЕМЕ
Понеделник и вторник, 19 и 20 октомври: 08:00 – 18:00 изграждане на щандове
Сряда, 21 октомври: 10:00 – 19:00
Четвъртък, 22 октомври: 10:00 – 19:00
Петък, 23 октомври: 10:00 – 19:00
Събота, 24 октомври: 10:00 – 19:00
Неделя, 25 октомври: 10:00 – 19:00
Понеделник, 26 октомври: 08:00 – 18:00 демонтаж и изнасяне

ДНИ НА НАСТАНЯВАНЕ

19 и 20 октомври 2020 г. са дните определени за изграждане на щандове, нанасяне и аранжиране на експонати.
От 21 до 25 октомври 2020 г. изложението е отворено за посетители.
26 октомври 2020 г. е денят, определен за демонтаж и изнасяне.
Входовете за настаняване на изложители са Дебаркадер и А4.

ПАРКИНГ

В дните и часовете за аранжиране и изнасяне на експонатите лек автомобил има право на безплатен престой 1 час на паркинга на НДК, бус – 2 часа, камион – 3 часа. За целта се издава пропуск в офиса на организаторите. Престоят вповече се заплаща на паркинга. Желателно е разтоварването и натоварването на автомобилите да става колкото може по-бързо. Нашите диспечери ще Ви помогнат за това. По време на изложението паркинга е платен.
Има възможност за паркиране срещу заплащане на паркингите пред НДК и bTV, както и от двете страни на бул. „Витоша“ по посока на движението пред НДК.

Wi-Fi

На територията на НДК има възможност за ползване на безплатен безжичен Интернет.

Услуги

СТРОЙКО ЕКСПО предлага експозиционни площи за разполагане на експонатите свободно или на конструкции на участниците, както и готов изграден щанд от модулна изложбена конструкция от тип ОКТАНОРМ. По желание на изложителя могат да се предоставят допълнителни технически услуги и оборудване, включително и художествено оформление и осветяване на щандове. 

За участниците от чужбина и провинцията организаторите предлагат съдействие при наемането на хотели, организирането на маршрути за придвижване, преводачески услуги по време на изложението, свързването с български туроператор, организиране на срещи, конгреси, семинари и презентации в НДК.

Възможности за реклама

СТРОЙКО ЕКСПО предоставя възможност и за реклама по време на изложението чрез винили, табели или пана, разположени в сградата на НДК. Възможно е и поместването на банер на сайта на изложението за различни срокове. Нашите предложения може да разгледате по-долу.

План изложбени площи

Статистика

е-Брошура

Съпътстваща програма

СТРОЙКО ЕКСПО има богата съпътстваща програма. През петте изложбени дни се организират събития за посетители, семинари за професионалистите, продуктови презентации, демонстрации и публични дискусии. СТРОЙКО ЕКСПО организира богата култура програма - премиери на книги, изложби, работилници за стари занаяти, опазване на културно-историческото наследство. Помислено е и за най-малките посетители, които могат да включат в някоя от детските занимални за изработка на предмети от глина, кожени бижута, те могат да рисуват или да направят пластики с мъх, докато техните родители, разглеждат изложението.