За събитието

История

СТРОЙКО ЕКСПО е най-голямото специализирано търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане, провеждано в България от 1993 година. Повече от 27 години СТРОЙКО присъства и е значим фактор на строителния пазар в България. То се провежда в София, в Националния дворец на културата – луксозна сграда в самия център на града. Локацията на НДК е идеална и лесно достъпна за много голям поток посетители. Според нашите изчисления средно около 10 000 посетители минават през изложението всеки ден. Входът за изложението е свободен.

В изложението участват стотици български и чужди фирми, които представят своите най – нови и атрактивни продукти и услуги, български и вносни стоки. Изложението е насочено както към потенциални бизнес партньори, инвеститори и специалисти, така и към крайните потребители. Предлаганите стоки, продукти и услуги обхващат целия спектър в бранша – от проучване, проектиране  и инвестиране,  през грубия строеж, довършителните дейности и обзавеждането, до най-дребни детайли от интериора, екстериора и ландшафта. В общи линии цялото разнообразие от изложени стоки може да се раздели на две големи групи – предмети за крайна употреба и такива, които се влагат в процеса на строителството. Показват се нови продукти и технологии, много екологични и енергоспестяващи технологии и решения за строителството.

Девизът на изложението „За една по – хубава България” днес е по – актуален отвсякога. СТРОЙКО ЕКСПО съществува като толкова успешна организация вече 27 години, защото е панаир с изключително широк периметър, общественополезно и емблематично за София мероприятие.

 

Място на провеждане

snimka NDKНационален културен център за конференции, изложби и специални събития, най-големият конгресен център в Югоизточна Европа. Предназначението на сградата, която разполага с 13 зали и се намира в центъра на София, е да се използва за културни прояви.

Строежът на НДК е част от инициативите през 1981 г. за отбелязването на 1300 години от създаването на българската държава.

Архитектурният проект на основната сграда е дело на колектив с ръководител арх. Александър Баров, а оформлението на околното пространство е по идея на колектив начело с арх. Атанас Агура. Главен проектант на парка към НДК е инж. (ландшафтен архитект) Валентина Атанасова.

Най-голямата зала (зала 1) разполага с 3380 места. Сградата е разположена на 123 000 m² площ, разгърната на 8 етажа и 3 подземни нива. НДК е построен върху площ от 18 300 m²и има обем 576 800 m³.

Залите разполагат с достъп за хора в неравностойно положение.

 

Работно време

Дата: 25 – 29 03.2020 г.
Място на провеждане: НДК

Моля, обърнете внимание на работното време.
23, 24 март 2020 г. са дните определени за изграждане на щандове, нансяне и аранжиране на експонати
От 25 до 29 март 2020 г. изложението е отворено за посетители
30 март 2020 г. е деня определен за демонтаж и изнасяне

РАБОТНО ВРЕМЕ: 
Понеделник и вторник, 23 и 24 март: 08:00 – 18:00 изграждане на щандове
Сряда, 25 март: 10:00 – 19:00
Четвъртък, 26 март: 10:00 – 19:00
Петък, 27 март: 10:00 – 19:00
Събота, 28 март: 10:00 – 19:00
Неделя, 29 март: 10:00 – 19:00
Понеделник, 30 март: 08:00 – 18:00 демонтаж и изнасяне

 

Възможности за реклама и спонсорство

СТРОЙКО ЕКСПО предлага много възможности за реклама и спонсорство по време на изложението. Увеличете видимостта на компанията си пред над 40 000 участници, посетители и гости.
Разгледайте, изберете най-подходящата опция и се свържете с нас, някои от нашите предложения са ограничени само до една компания.

Рекламни позиции:

  • Онлайн банери и публикации в сайта на изложението
  • Излъчване на рекламен клип на 2 монитора в централно фоайе на НДК
  • Рекламен банер или светещ принтон в централно фоайе
  • Разпространение на рекламни материали
  • Организиране на презентация, семинар или пресконференция

Спонсорство:
Нашите пакети за спонсорство Ви предлагат идеална възможност да достигнете и да ангажирате ясно определени целеви групи:

  • Генерален спонсор

Привлечете вниманието на повече от 40 000 изложители, посетители, гости и представители на медиите с ексклузивния промоционален пакет на СТРОЙКО ЕКСПО.

Очакваме Ви, за да обсъдим възможностите за едно успешно бъдещо партньорство!