fbpx

Над 180 български и чужди фирми представят нови и атрактивни продукти и услуги на 48-то изложение СТРОЙКО 2000

От 29 март до 2 април за 48-ми път в Националния дворец на културата ще се проведе специализираното изложение за архитектура, строителство и обзавеждане СТРОЙКО 2000.

Над 180 български и чужди фирми представят своите най-нови и атрактивни продукти и услуги. Изложението е насочено както към потенциални бизнес партньори, инвеститори и специалисти, така и към крайните потребители. За тази цел локацията на НДК е идеална и лесно достъпна за много голям поток посетители. Входът за изложението е свободен, работното време е от 10.00 до 19.00 часа.

Повечето наши клиенти предлагат атрактивни отстъпки по време на СТРОЙКО, които достигат до 50 %.

На пресконференцията, която се проведе в сградата на БТА на 28 март, представихме накратко малка част от акцентите на предстоящото изложение:

 

  • Фирма Бигла Детайл е изградена от млади специалисти, чиято амбиция е, чрез иновативни решения в областта на интериора да представят и наложат бранда на световния пазар. Фирмата представя на клиенти и партньори своите луксозни 3D декоративни панели за стени. Панелите се отличават в световен мащаб по отношение на качество, визия, както и функционалност. Благодарение на уникалната технология на производство нашите панели са непромокаеми и притежават изключителна якост. Това ги прави подходящи и за помещения с повишена влажност като например бани, басейни или спа центрове – качество без аналог на пазара за декоративни облицовки на гипсова основа. Бигла Детайл разработва и модели със звукоизолационни и акустични свойства. Решения комбиниращи естетика и функционалност, подходящи както за дома така и за обществени помещения с високи изисквания към акустиката, като например конферентни и концертни зали. Панелите се отличават с покрития, които многократно надвишават по качество и визия предлаганите 3D панели на конкурентни фирми. Нещо повече, ние произвеждаме и по индивидуален дизайн на клиента.

Бигла Детайл непрекъснато развива своите изделия. Гарантираме за продукти с най-високо качество и естетика – ръчна изработка, произведени в България.

Ние сме отдадени на каузата да реализираме въображението на нашите клиенти. Стремим се към съвършенството, което ние наричаме „Symphony of Shapes”.

 

  • Фирма ЕКОЗИД е семейна компания с повече от 13-годишен опит на българския пазар и с над 300 изградени обекта. Фирмата е един от новаторите в сферата на проектиране и строителство на ниско енергийни, луксозни сгради с дървена конструкция за целогодишно обитаване. Ние се стремим непрестанно да се развиваме и да предлагаме най-доброто на нашите клиенти с несравним комфорт на обитаване. Фирмата разполага със собствен екип от обучени архитекти и инженери, които разработват всеки един детайл. ЕКОЗИД е първата и единствена за момента българска фирма с „U –certificate“ за стандарти DIN 1052 и DIN 4102 за качество и контрол на продукцията.

Фирма ЕКОЗИД може да изпълни целия процес от проектиране до ключ и предлага три стандарта външни/оградни стени: ЕКОСТАНДАРТ, ЕКОКОМФОРТ и ЕКОНАТУР. Фирмата разполага с модерна и високо технологично оборудвана фабрика в с. Черганово, общ. Казанлък и с офиси в София и с. Черганово. От 2016г ЕКОЗИД ЕКОЗИД разкри представителство в Мюнхен,Германия и Виена, Австрия. Същата година станахме представител за България и Румъния на швейцарската изолационна система от дървесни частици PAVATEX.

  • Фирма ЕКОТЕРМ ПРОЕКТ ЕАД ЩЕ представи на потребителите серията нови комбинирани отоплителни котли Bisolid Automat. Котлите Bisolid Automat съчетават максимална ефективност с максимална ефикасност. Този продукт дава възможност на потребителите да използват дърва или дървесен чипс с висока влажност, като допълнително – резервно гориво и дървесни пелети, в зависимост от нуждите и потребностите си. Отоплителните котли имат КПД от 86-88% благодарение на високоефективния тръбен топлообменник. Стоманеният водогреен котел Bisolid Automat е подходящ за отоплението на жилища, еднофамилни и много фамилни къщи, производствени цехове, публични сгради, и др., като осигурява комфорта на потребителите с автоматизираните си функции и възможностите за настройки, контрол и управление на параметрите на работа. За максимално улеснение на потребителите, котлите Bisolid Automat имат меню за управление на български език.

Иновативното автоматично превключване на котела между основно (пелети) и резервно гориво (дърва или дървесен чипс) предоставя постоянен комфорт на изгодна цена. По този начин потребителят може да се радва на сигурен топлинен комфорт чрез основното гориво – пелети, дори когато го няма вкъщи. А в случай, че иска да ползва дърва или дървесен чипс във времето, когато си е у дома, зарежда дървата или дървесния чипс в бункера и котелът автоматично преминава в режим на работа с допълнителното гориво. Чрез новия комбиниран котел Bisolid Automat, предлаган от Екотерм Проект ЕАД, потребителите могат да се насладят на иновативна технология, максимално улеснена експлоатация и поддръжка на отоплителното съоръжение през зимния сезон и ниски разходи за отопление, което води до по-голям топлинен комфорт и оптимизиран разход на гориво, щадящ околната среда начин на отопление и възможност за икономия на енергия. Екотерм Проект ЕАД има удоволствието да Ви покани да посетите фирмените ни щандове 301 и 302 по време на Стройко 2000. Всички клиенти посетили нашите щандове ще могат да се възползват от 10% отстъпка при закупуване на всички наши продукти до 30 април 2017г.

 

  • Както всеки път, така и на сегашното пролетно изложение ще се проведе благотворителна инициатива на СТРОЙКО. Това е Кампанията „Опознай традициите, за да обикнеш народа си!“ на Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей при БАН ще бъде представена на пролетното изложение СТРОЙКО 2000. Широкото и светло Мраморно фоайе над централния вход на НДК ще се превърне в един малък етнографски фестивал за петте дни на изложението. Организаторите подготвят три изложби – фотоизложбата „Различната България“ на Асен Великов, част от престилките от личната колекция на Тома Белев, както и архитектурната изложба на традиционни майсторски умения „Срещи в Странджа“ на партньорите от Сдружение Мещра. От 29 март до 2 април малки и големи посетители на СТРОЙКО ще могат да се включат в ателието за тъкане на стан с Лидия Раева от Националния етнографски музей, както и да облекат за снимка традиционна българска носия, благодарение на партньорите от магазини Балканско и Сдружение Професионален форум за образованието. На 1 и 2 април /събота и неделя/ ще заработят още две ателиета – за изписване на великденски яйца с доц. д-р Светла Ракшиева и архитектурно ателие на Сдружение Мещра. В събота 1 април от 12 ч. докторантът по етнохореология Стефан Витанов ще изнесе открит урок по народни танци. Гостите на СТРОЙКО ще се запознаят и с проекта за анимационен филм „Златната ябълка“ на партньорите от Студио Змей.

 

ЦЯЛАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ИЗГЛЕДАТЕ ТУК