СТРОЙКО SAFETY & SECURITY събира високите технологии в защита на дома и градската среда

resize_alpiyski

 

От 25 до 29 март най-авторитетното международно изложение у нас, СТРОЙКО ЕКСПО, ще представи два нови раздела посветени на високотехнологичния дом и град

 

В търсене на защитен дом и сигурна среда за живот на човека, през пролетта на 2020 СТРОЙКО ЕКСПО ще развие направлението СТРОЙКО Safety. Към изложението се присъединява и Българска търговско-промишлена палата, със своето изложение SECURITY.

„Как иновации практически помагат за хармонично взаимодействие между хората и градовете? Как новите технологии създават сигурност? Това са въпросите, на които ще търсим отговори през призмата на раздела СТРОЙКОSafety&SECURITY, каза пред журналисти управителят на СТРОЙКО, г-жа Маргарита Николова.

 

В  този раздел партньори на изложението са МВР и Столична община. От 25 до 29 март в НДК структурите на МВР ще бъдат представени с отделни щандове. Предвиждат се демонстрации и презентации и лекции в семинарната част на изложението. Специализирания отряд за борба с тероризма ще направи демонстации на робот за обезвреждане на взривни вещества и защитни облекла използвани от баретите. Института по психология ще презентират работата по оказване на специлизирана психологическа помощ. 

 

Дирекция „Аварийна помощ и превенция“ на Столична община също ще участва в тазгодишното издание на СТРОЙКО. Единствената общинска структура за бедствия и аварии в България ще има шатра и служителите ще направят демонстрации на алпийски метод на търсене и пренасяне на пострадали при различни случаи. Дирекцията участва в дейности по осигуряване на защита живота и здравето на населението, опазване на околната среда и общинското имущество от бедствия и аварии. Дирекцията организира денонощни дежурства и разполага с мобилни аварийно-стасителн екипи реагиращи при постъпили сигнали. Годишно спасителните екипи посещават над 2500 сигнала. Всичко това ще може да бъде видяно в снимки на изложбата в рамките на изложението.

Вторият нов раздел е озаглавен СТРОЙКО Future. С 27 години опит в организирането на изложения, през 2020 година СТРОЙКО ЕКСПО прави крачка в бъдещето и предлага на своите изложители и посетители визия за ВИСОКОТЕХОЛОГИЧНИЯ ДОМ.

53-то изложение обединява всички иновации за хармонично взаимодействие между хората техните жилища и средата, в която живеят. То ще представи единпъленцикълна  живееневсъвременниясвят,включителноФинтех индустрия, управление на финансови инструменти, жилищно кредитиране, пазар на имоти, нови тенденции вхраните, козметикатаипрепаратитезахигиенизиранена  дома, компостиране и управление на отпадъците. В СТРОЙКО ЕКСПО ще се включат и водещи брокери на  имоти с предложения и пазарен анализ.

Предвижда се богата съпътстваща програма,в която водещи архитекти, строители и проектанти в дискусия с гражданите ще потърсят отговори на въпросите: Как иновациите практически помагат за хармоничното взаимодействие между хората, техните жилища и граодве? Как да постигнем „пасивен дом“ и как се управлява „умен дом“? Как могат да си взаимодействат утвърденото качество и новите бизнеси в архитектурата, строителството и обзавеждането?  

 

За допълнителна информация и записване за участие, посетете сайта.

Picture2 Picture1Picture3resize_alpiyski2Picture1 Picture2