Актуални новини и публикации

25 октомври е последният ден на СТРОЙКО ЕКСПО 53

Последният ден на единственото изложение за архитектура, строителство и обзавеждане, което успя да се проведе през 2020 година, СТРОЙКО ЕКСПО 53, е 25 октомври. Изложението ще бъде отворено до 19:00 часа.  

Големи отстъпки очакват посетителите на СТРОЙКО ЕКСПО 2020

Спасителна техника и демонстрации с 42-метрова пожарна стълба съпътстваха откриването на 53-то изложение СТРОЙКО ЕКСПО днес, 21 октомври в НДК.

Платежните решения за строителния и архитектурния сектор

myPOS предлага представя на СТРОЙКО ЕКСПО възможности за развитие пред бизнес сектора свързан със строителство, архитектура и градоустройство

Демонстрация с 42-метрова пожарникарска за откриването на СТРОЙКО

Впечатляващи демонстрации са подготвили от Главна дирекция „Противопожарна безопасност и защита на населението” на МВР за откриването на 53-то международно изложение СТРОЙКО ЕКСПО.

MaistorPlus.com – уникална за страната онлайн услуга и водещата медия за дома и интериора

Изборът на подходящ изпълнител е от ключово значение за успешното реализиране на всеки интериорен проект! Откриването на точния майстор или фирма обаче не винаги е лесна задача. MaistorPlus.com предоставя решение именно на този проблем, като помага на над 1500 домакинства месечно в намирането на подходящ изпълнител за техния ремонт или интериорен проект!

Откриване на пожари с изкуствен интелект ще представи Русенският университет „Ангел Кънчев“ в СТРОЙКО ЕКСПО 2020

За най-малките посетители на 53-то изложение СТРОЙКО, от Русенски университет са планирали провеждане на детска работилница, в която на достъпен за децата език ще се покажат възможностите на приложното блоково програмиране

Антибактериални лампи на СТРОЙКО

Уреди за дезинфекция на въздух Air Flow Steril – Ozone Free ще бъдат представени на есенното изложение СТРОЙКО ЕКСПО, което ще се проведе от 21 до 25 октомври 2020 в Националния дворец на културата. Те ще пречистват въздуха и по време на изложението във фоайетата на НДК.